5 maj 2018
15:15

IF Ferro

Referat: Gräsö Norrskedika IF 2 - IF Ferro

Ferro kom till match med 15 spelare, många viktiga spelare fanns inte med på pappret idag och det kändes. GNIK började bäst med att sätta press och tog ledningen i matchen med en dröm träff. Det var efter det vi fick kontroll på matchen och börja rulla boll som ett lag och Carl kunde göra både 1-1 och 1-2 innan domaren blåste av första halvlek.
Vi kommer aldrig in i andra halvlek och missar allt vi hade i slutet av första. Spelarna blir mer och mer trötta och GNIF rullar lätt igenom bollen mellan våra backlinje som inte har en lätt uppgift då hela laget inte jobbar hem.

Simon gick av idag pga knäskada och vi får följa upp hur statusen är samt Carl som hade innan matchen varit sjuk hade känningar i bröstet.

Svårt att utse en matchens lirare men Carl som gör 2 mål och Andreas ( Mockis ) som aldrig ger upp får dela på utmärkelsen.

Hemmapremiär mot Knutby på fredag 11/5 19:00 uppe på Malmen och vi har nu 2 tillfällen att putsa på det vi inte kom upp i idag.